Clicky

EC 2024 Comunicat de presă ESOMAR Connect 7 Noiembrie 2024

Joi, 7 noiembrie 2024 va avea loc la Hotel Sheraton București – Sala Platinum, a 10-a ediție ESOMAR Connect ROMANIA 2024, conferința locală a industriei de cercetare de piață.

Tematica acestei ediții este “People and Research: Finding The Meaning” | “Oameni și cercetarea de piață: Găsirea sensului”.

Pentru cea de-a zecea aniversare a ESOMAR Connect Romania am ales o temă largă și generoasă, care le va permite vorbitorilor selectați în program să prezinte frumusețea și utilitatea cercetării de piață.

Există critici considerabile în jurul ideii că cercetarea înăbușă creativitatea, nu este acționabilă sau este condusă cu neglijență, ceea ce duce la decizii inadecvate. Pe de altă parte, nu se pune suficient accent pe rolul esențial pe care îl joacă cercetarea de piață în luarea unor decizii semnificative și strategice, a unor alegeri inteligente și pentru îmbunătățirea profitului unei afaceri.

ESOMAR Connect 2024 se va bucura și de prezența unui invitat special, pe care îl vom anunța în cel mai scurt timp posibil.

Evenimentul ESOMAR Connect reprezintă un parteneriat între ESOMAR și SORMA România și va fi găzduit de Alina Șerbănică, Membru în Consiliul Director al ESOMAR si Președinte SORMA.

ESOMAR Connect se adresează specialiștilor în cercetare de piață și de marketing reprezentând jucătorii din toate industriile (FMCG, comerț cu amănuntul, IT/tehnologie și telecom, servicii bancare, servicii de sănătate și industria farmaceutică etc.), precum și profesorilor, studenților sau viitorilor specialiști din industria cercetării de piață.

ESOMAR Connect 2024 va fi o ediție aniversară organizată cu sprijinul mai multor companii de cercetare de piață din România, în calitatea lor de sponsori ai evenimentului.

Companiile Sponsor deja confirmate sunt:

     Sponsori “Gold”: Daedalus New Media Research, DataDiggers, Exact Business Solutions, iSense Solutions, ISRA Center, Kantar, Mercury Research și Nielsen IQ.

     Sponsor “Silver”: CSOP.

 

Pentru mai multe informații despre eveniment, cât și despre cum veți putea participa la ESOMAR Connect Romania 2024, vă rugăm să vizitați pagina website a evenimentului aici, unde vor fi publicate informațiile complete despre eveniment (program, invitați, înregistrare).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top