Clicky

Formular de Contact

  Pentru a permite SORMA să interacționeze cu dvs. în conformitate cu zonele de interes pe care le-ați selectat din lista de mai sus, confirmați consimțământul dvs. prin care ne autorizați să prelucrăm datele dvs. personale colectate prin acest formular. Prin exprimarea consimțământului dvs., datele dvs. de contact vor fi incluse în baza de contacte SORMA și ne vor permite inclusiv să vă contactăm la adresa de email furnizată.

  De asemenea, prin exprimarea consimțământului dvs., ne confirmați că sunteți de acord ca datele dvs. personale (numele și prenumele, adresa de email business) să fie transferate și prelucrate și de către partenerii noștri (de exemplu ESOMAR) în contextul în care dorim să vă comunicăm despre evenimente și proiecte inițiate în parteneriat, de interes pentru cercetarea de piață și pentru dvs. și/sau compania pe care o reprezentați.

  Vă rugăm să confirmați dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale de către SORMA și/sau partenerii săi în conformitate cu descrierea de mai sus.

  Dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. de către SORMA și de către partenerii noștri, vă rugăm să bifați ambele opțiuni de acord/consimțământ incluse mai jos.

  * Informație obligatoriu de completat de către dvs.

  Scroll to top