Clicky

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe site-ul sorma.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Asociatia SORMA, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Materialele (text, imagini) prezentate pe acest site sunt furnizate cu scop informativ.

Drepturile asupra continutului website-ului apartin Asociatiei SORMA sau al altor persoane/institutii care si-au dat acordul pentru publicarea pe acest site. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea, transferul, preluarea sau distribuirea informatiilor de pe acest website in orice forma, sunt strict interzise in absenta consimtamantului scris prealabil al Asociatiei SORMA si/sau al altor persoane/instituti, dupa caz.

Folosirea comunicatelor de presa este permisa cu mentionarea sursei.

Orice material care poate fi vazut sau citit in continutul acestui site trebuie considerat a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuala, in afara cazurilor in care se specifica in alt mod si nu poate fi folosit decat in conditiile prevazute in acest document.

Fotografiile prezentate in acest site sunt fie proprietatea Asociatiei SORMA, fie folosite cu permisiune de catre Asociatia SORMA. Preluarea lor de catre orice utilizator este interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a Asociatiei SORMA.

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. Titularul nu va folosi aceste informatii decat in scop de informare si comunicatii electronice si nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite mesaje de tip spam (nesolicitate).

Acest website poate contine link-uri catre website-uri apartinand unor terti. Cand accesati aceste website-uri, va fi nevoie sa acceptati termenii si conditiile inainte de accesarea lor. Asociatia SORMA nu este responsabila pentru niciun material creat sau publicat pe aceste website-uri. Plasarea unui link extern pe acest website nu inseamna ca Asociatia SORMA aproba in mod expres produsele, serviciile sau opiniile mentionate pe website-uri.

Scroll to top