Clicky
Ziua Faptelor Bune l 19 Iulie

COMUNICAT DE PRESĂ
❤️ Ziua Faptelor Bune / 19 Iulie 2023 / Sala Dalles

Un eveniment umanitar pentru donarea de sânge susținut cu entuziasm împreună cu toți colegii din SORMA (Societatea Română de Marketing și Cercetare a Opiniei Publice).

19 Iulie a fost o zi deosebită pentru comunitatea noastră: colegi din SORMA, colegi și prieteni din companiile membre SORMA, colegi din industrie, clienți și parteneri ne-au fost aproape. O astfel de campanie umanitară ne-a oferit ocazia să ne și revedem și, în același timp, să ne bucurăm și de sentimentul de a face bine. Ne-am motivat reciproc și ne-am dorit să adresăm împreună o cauză atât de nobilă pentru societate și pentru semenii noștri care au nevoie de o șansă în plus la viață. Acest eveniment caritabil a fost despre viață și despre gesturile care ne apropie în primul rând ca oameni. Cei care, din motive medicale, nu au putut dona, au putut susține pe cineva drag sau le-au fost aproape organizatorilor cu un gând bun.

Echipa Donorium ne-a fost partener și ne-a susținut cu suport pentru planificarea potențialilor donatori prin aplicația Donorium, dar și cu voluntari la Sala Dalles, în ziua evenimentului. Cei care încă nu știau cum decurge acest proces, au putut observa și au primit informațiile pe care și le doreau. Echipa medicală pentru colectă mobilă de la CTS MApNCentrul de Transfuzie Sanguină Col. Prof. Dr. ”Nicolae Nestorescu” ne-a susținut cu dedicare și cu explicații detaliate pentru cei care au dorit să se informeze.

Am avut 39 de potențiali donatori dintre care 27 au fost eligibili pentru a dona sânge. Un pas mic dar generos pentru toți cei implicați, o cauză pe care SORMA își propune să o susțină an de an de acum înainte.

Mulțumim tuturor pentru susținere, energia bună și implicare!

Echipa SORMA (Societatea Română de Marketing și Cercetare a Opiniei Publice)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top